Dag jeugdlid/ouder,

We kregen de opmerking van een aandachtige ouder dat hij/zij geen mails ontvangt. Dit komt omwille van het feit dat enkel "e-mail 1" standaard een mail krijgt, dit om spam te voorkomen. Als je ook de nieuwsbrief van je kind wil ontvangen, volg dan de stappen die je ziet in de screenshot. Inschrijvings/bevestigingsmails komen nog steeds standaard toe op de mail die je als "e-mail 1" opgeeft.

Hey Smash for fun'er! 

Na 2 woelige COVID-jaren voor onze clubwerking, hebben we met het bestuur het gevoel dat we klaar zijn voor heel wat nieuwigheden. Naast deze nieuwe website, gaan we ook van start met een gloednieuw softwarepakket voor onze club: dat is heel wat werk uitgespaard voor onze vrijwilligers en voor de leden een pak overzichtelijker :-) 

Augustus kondigt zich aan als een echte warming-up maand, waar we niet alleen ons racket terug bovenhalen, maar ook de langverwachte nieuwe sportvloer kunnen uittesten. Na deze inloopperiode vatten we in volle kruissnelheid het seizoen aan: de jeugdwerking, onze keizertoernooien en after drinks. Maar ook 9 (!) competitieploegen die meedingen voor de prijzen, sommige ploegen op het veld, andere eerder in de bar en de frituur. 

 

Dag jeugdspeler,

Welkom op onze vernieuwde website en app: Twizzit. We gaan Twizzit gebruiken voor ons ledenbeheer en de communicatie, maar ook: inschrijvingsformulieren, aankopen clubkledij, agenda, etc. Jullie kunnen zowel via een webbrowser als de app alles bekijken. Vragen? Stel ze gerust aan mij, 1 van de trainers of via info@smashforfun.be

© website powered by Twizzit.com