Wat houdt het in?

Recreatief staat voor plezier. En je hoeft geen topspeler te zijn om plezier te maken! Onze club is een echte recreantenclub, waar je alle niveaus terug zal vinden. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom bij ons!

Op training worden de ploegjes voor een wedstrijd op het moment zelf samengesteld. Dit gebeurt spontaan en er wordt goed opgelet dat niemand uitgesloten wordt. Nieuwkomers worden zeker uitgenodigd om te spelen, dus langskomen is de boodschap!

Je krijgt de kans om drie keer te testen zonder te betalen. Je hoeft jezelf dus niet aan te kondigen of meteen lid te maken, maar je kan wel al even de sfeer komen opsnuiven en eens kijken of onze club iets voor jou is. Neem je toch liever eerst contact op met ons, stuur dan een mailtje via onze contactpagina.

Recreantentoernooien

Recreatief spelen wil natuurlijk niet zeggen dat je niet graag eens “voor echt” speelt en jouw badmintonkunnen meet met onbekende tegenstanders. Daarom organiseren verschillende badmintonclubs recreantentoernooien. Hiervoor heb je geen ranking nodig, je schrijft je in volgens jouw niveau (vaak keuze tussen: beginner – matig – goed – sterk – zeer sterk). Wij proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de recreantentoernooien bij ons in de buurt.

Ook wij organiseren jaarlijks ons eigen tweedaags recreanten- en jeugdtoernooi, het befaamde kersttoernooi. Dit pouletoernooi vindt telkens plaats in het laatste weekend voor kerstavond. Spelers van zowel onze club als andere clubs zijn welkom voor een gezellig weekend vol badminton en sfeer. Er wordt voor alle deelnemers een kleine attentie voorzien en een mooie prijs voor de poulewinnaars.

Lidgeld

Voor een volledig seizoen, dat loopt van 1 januari tot 31 december, betaal je amper 85 euro . Dit omvat: verzekering, lidgeld bij Badminton Vlaanderen en lidgeld bij Provinciaal Badminton Oost-Vlaanderen, gratis lessen, de zaal, licenties en niet te vergeten: de sfeer van Smash for Fun!

Een herinschrijving gebeurt steeds in december, waar men het bedrag betaalt van een volledig seizoen. Elk nieuw lid schrijft zich in tot het einde van het kalenderjaar. De lidgelden zijn degressief naarmate het seizoen vordert. Voorbeeld: in de maand november betaal je amper nog 1/3 van het jaarlijks lidgeld, omdat je jezelf maar voor 2 maanden inschrijft. Ideaal om eens 2 maanden heel goedkoop van onze geliefde sport te komen proeven.

Maand van inschrijving Januari-maart April-juni Juli-september Oktober-december
Lidgeld €85 €65 €50 €30