Jaja! Het is weer bijna zover! Reserveer maar alvast 10-12 april met felle kleuren in jullie agenda want dan gaat het leukste weekend van het seizoen terug door! Deze keer zoeken we het iets verderop in Hofstade. Net zoals vorig jaar zal het jeugdweekend doorgaan in een Bloso-sportcentrum waar we omringd zijn door de natuur en een groot meer! We zullen dit weekend letterlijk naar nieuwe hoogtes tillen! Nieuwsgierig? Inschrijven is de boodschap en laten we er terug een topweekend van maken!

Waar?
Het sportcentrum van Hofstade ligt midden in een natuurgebied van 172 hectare en heeft sport- en ontspanningsmogelijkheden voor alle leeftijden en interesses en is een mekka voor liefhebbers van outdoorsporten

Wanneer?
Op vrijdag 10 april vertrekken we kort na de middag (exacte uur wordt nog meegedeeld via Whatsapp). Op zondag 12 april proberen we rond 18 uur opnieuw op de parking van de sporthal toe te komen.

Met wie?
Alle jeugdleden en dit gecombineerd met de volledige trainersequipe en enkele helpende handen van het bestuur.

Kostprijs?
110 euro in 1 keer of, indien gewenst, in meerdere keren te betalen. Hierin zit het verblijf in een Bloso-centrum met alles erop en eraan, verzekering, 3 maaltijden per dag + tussendoortjes en tal van activiteiten.
Het bedrag is over te schrijven op het rekeningnummer: BE37 2900 4161 3728 met vermelding ‘Jeugdweekend voornaam + naam’.

 Inschrijven?
Doe het vlug! Maar ten laatste op zondag 8 maart! Dit kan via mail naar shane@smashforfun.be of een berichtje via Whatsapp.

Een mail met praktische zaken en afspraken mag je verwachten einde maart/begin april.
Wij verwachten iedereen terug mee op het leukste weekend van het jaar!

Meer informatie over ons verblijf: https://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/onze-centra/sport-vlaanderen-hofstade/over-sport-vlaanderen-hofstade/

Groetjes,
Shane, Mikal, Boris, Merel, Leander, Valentine en Wout