Maar liefst 5 ploegen kwamen dit weekend in actie voor Smash for Fun Lembeke. De uitmatchen waren jammer genoeg niet zo succesvol. De damesploeg en mix 2 verloren telkens héél nipt hun ontmoeting met 5-3. Onze heren van “Team vedett” zullen hun tripje naar Lede niet vlug vergeten… 8-0 verlies. De heren wonnen – zoals gewoonlijk – wel de afterbadminton, grootste bewijs: whatsappberichtjes krijgen op een zondag”avond” na middernacht vanuit een pitabar.

Op zaterdagavond ontvingen we Landegem 2H en Pluimplukkers 6G. Onze eerste herenploeg gaf er lappen op, ze wonnen overtuigend met 6-2!

Ploegkapitein Manon heeft een verslagje gemaakt van haar ploeg. Enjoy!

Mix 1 VS Pluimplukkers 6G – zaterdag 8 december 2018.

In de dubbels is Smash for Fun een goed geoliede machine 😉 we geven er graag lappen op om het dan toch vaak nog even spannend te maken 😉 maar goed, de eerste twee puntjes van de avond waren binnen, dankzij Glenn, Boris, Lisa en Manon.
Op naar de enkels:
Wouter speelde de enige driesetter van de avond en won die met het gekende bezwete t-shirtje.
Boris had even een dipje op het einde van de eerste set en dat dipje zette zich jammer genoeg voort in de tweede :'(
Manon heeft zich volledig gesmeten, maar ook daar mocht het niet baten, 20-22 en 17-21 – better next time ^^
Ine won vlot de eerste set, maar moest in de tweede toch even de knop omdraaien met positief resultaat – et voila, het was 4-2, een gelijkspel was dus sowieso al binnen. Feestjeeee!
Op naar de mixen:
Wouter en Lisa hebben het hun tegenstand bijzonder lastig gemaakt. Die wisten niet zo goed hoe ze hen moesten aanpakken. Het was ook een match met lange rallies, waardoor we nu even een blik werpen op de tweede mix 😉
De tweede mix was op zijn minst spannend te noemen. Na een goeie eerste set, verliep de tweede bijzonder moeizaam. De pauze ingaan met een achterstand van 5-11 was toch even slikken voor Glenn en Ine, maar ze hebben zich bewezen als een zeer goed team dat positiespel onderling heel goed weet aan te passen en hupsa, 22-20 en de overwinning was verzekerd!
Wouter en Lisa waren ondertussen nog steeds bezig met de eerste mix, waarna ze bij het zien van de high fives van Ine en Glenn de druk al even voelden wegzakken. Ze hebben de match nog even spannend gemaakt, maar alsnog positief afgesloten.

Eindresultaat: 6-2 overwinning voor ons en het eerste verlies van de tegenpartij.
Een geslaagde avond? Absoluut! Meer van dat!