Onze überfantastische club bestaat inmiddels al 15 jaar en dat moet gevierd worden!
Graag nodigen we jullie uit voor onze feestweek. Deze week start op 9 oktober met een streekbierenavond en eindigt met HET feest van het jaar: ons clubfeest. Hieronder het volledige programma, we hopen op een massale opkomst 🙂
Vrijdag 9 oktober: Streekbierenavond. Proef van de lekkerste en/of onbekendste bieren van Vlaanderen! Vanaf 21 uur kan je deze lekkere (en nieuwe) biertjes degusteren in de kantine van de sporthal. En wees gerust: het zijn de beste bieren voor heel democratische prijzen. De club zorgt voor gratis kaas, salami, droge worst, … Inschrijven via mikal@smashforfun.be of via het blad aan de kast.
Zaterdag 10 oktober: evenement voor de jeugd. Later meer hierover. Inschrijven is niet nodig.
Maandag 12 oktober: Het Decathlon-keizertoernooi. Vorm een groep van 6 personen en laat je badmintonkunsten zien in een keizertoernooi! Hierbij verwennen we onze sponsor en willen we zoveel mogelijk leden zien in een Decathlon-outfit (Artengo, Domyos, Kipsta, …) Inschrijven via mikal@smashforfun.be of via het blad aan de kast.
Donderdag 15 oktober: De foute avond! Badminton op foute muziek à la Cornelis en co. Foute kledij is een pluspunt! Fun gegarandeerd! 😉 Inschrijven is niet nodig.
Vrijdag 16 oktober: Black-light badminton. Huh? Black-light? Juist ja, black-light! We verduisteren de volledige sporthal en spelen een volledige avond in het donker. Beleef deze avond ten volle en draag witte kledij, dit voor de visibiliteit. Inschrijven is niet nodig.
Zaterdag 17 oktober: CLUBFEEST 15 jarig bestaan!! Hét belangrijkste evenement van deze week. Hou deze datum zeker vrij en schrijf je zo vlug mogelijk in. Ons feest gaat door in Dzilleken, dit is vlakbij de sporthal van Lembeke. Meer info via de, met piratenpost verzonden, uitnodiging. (deze uitnodigingen zijn we volop aan het ronddragen, normaliter krijg je deze aanstaande week aan de deur)
Hopelijk tot dan!
Groetjes,
Het bestuur en het organiserend team van de feestweek

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *