Mikal Van Waeyenberghe

SFF’er sinds: 2008

Trainer sinds: Ik heb training gegeven van 2009 tot en met 2014. Vanaf dit seizoen zal ik terug actief zijn als hoofdtrainer op woensdag. Op zaterdag zal ik regelmatig aanwezig zijn, om de andere trainers bij te staan en eventueel ouders te woord te staan.

Competitie: Ik speel zowel bij onze eerste als 2de herenploeg.

Werk/studies: Ik ben actief bij Delaware Consulting, als consultant bij retailbedrijven.

Hobby’s: Naast badminton doe ik zowat alle sporten heel graag: van wakeboarden, snowboarden en kitesurfen tot tennis, squash, triatlon en nog heel wat meer. Verder hou ik me in mijn vrije tijd vooral bezig met Smash for Fun, naast jeugdverantwoordelijke ben ik ook voorzitter van onze VZW.

Persoonlijk woordje: Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen en vooral naar de vele nieuwe gezichten. Na bijna drie jaar kriebelt het enorm om terug training te kunnen geven aan een bende jonge enthousiastelingen! Hopelijk zijn jullie even enthousiast en energiek om er een heel tof en sportief jaar van te maken!

Glenn Latomme

SFF’er sinds: 2010

Trainer sinds: 2015

Competitie: Ik speel in gemengd 1 en in heren 1. Verder ben ik ook de competitieverantwoorderlijke van onze club.

Werk/studies: Ik werk bij ArcelorMittal Gent als IT-developer voor ArcelorMittal Europe.

Hobby’s: Naast badmintonspeler ben ik ook fervent klimmer (bouldering) en afhankelijk van het seizoen doe ik ook aan wake- of snowboarding.

Persoonlijk woordje: Toen ik voor het eerst met mijn vader meeging naar de badminton in Lembeke, wist ik direct dat ik daar nog wel een paar jaartjes zou vertoeven. Zo gezegd, zo gedaan. Toen we de kans kregen de cursus te volgen om trainer te worden, heb ik dan ook niet getwijfeld om me hiervoor in te schrijven. Het is een mooie kans om mijn passie voor de sport over te brengen op onze toekomst.

Boris Wauters

SFF’er sinds: 2011

Trainer sinds: 2015 als vaste trainer.

Competitie: Ik speel in 2 ploegen: heren 3 en gemengd 1.

Werk/studies: Ik ben momenteel student en volg de richting industrieel ingenieur-ict.

Hobby’s: Badminton is niet de enige sport die ik graag doe, tijdens de zomer vind je mij ook geregeld op een wakeboard.

Persoonlijk woordje: Ik kijk al enorm uit naar het nieuwe seizoen en hoop er weer een heel tof jaar van te maken!

Merel Wauters

SFF’er sinds: 2011

Trainer sinds: 2015

Werk/Studies: Farmacie aan de Universiteit Gent

Hobby’s: Naast badminton, ben ik vooral full-time student. Maar ik ben altijd enthousiast om met de andere Smash for Funners te gaan honkballen, wakeboarden enz… Ook bij onze clubevenementen ben ik uiteraard altijd aanwezig als sfeermaker van dienst (nieuwjaarsdrink, foute badminton en ons FANTASTISCH clubweekend)

Persoonlijk woordje: Er is een reden waarom onze club Smash for Fun heet! Naast ons enorm enthousiasme om te badmintonnen, zijn wij een hechte groep waar iedereen welkom is om plezier te maken!

Leander Scheir

SFF’er sinds: 2006

Trainer sinds: In 2013 begonnen onder het goedkeurend oog van hoofdtrainer Mikal, sinds 2014 met een trainersdiploma op zak en een vaste enthousiaste groep trainers samen aan het roer van de Smash for Fun-boot.

Competitie: Enkele jaren bij heren 2 gespeeld, maar door tijdsgebrek even een competitiepauze ingelast met het goede voornemen om opnieuw wat actiever te spelen na de studies.

Werk/studies: Ik volg een master Toegepaste Taalkunde Engels-Frans.

Hobby’s: Naast het badminton speel ik ook al elf jaar piano. Verder ben ik een echte voetbalfanaat en hou ik ook wel van de meeste balsporten; zowel om naar te kijken als om zelf op het veld te staan.

Persoonlijk woordje: Ik kijk reikhalzend uit naar een nieuw, veelbelovend seizoen. Alle trainers hebben er weer enorm veel zin in, mezelf incluis. Ik hoop opnieuw vele nieuwe, enthousiaste speler(tje)s te mogen verwelkomen om samen iets moois te kunnen verwezenlijken op sportief vlak, zonder de fun-factor uit het oog te verliezen!

Shane Herssens

SFF’er sinds: geweest van 2006 tot 2012, nadien getransfereerd naar BC Eikenlo

Trainer sinds: Trainer en jeugdverantwoordelijke (in samenwerking met Mikal) van SFF geweest van 2009 tot 2014 en een seizoen training gegeven voor de PBO (Provinciale Badmintonraad Oost-Vlaanderen). Verder heb ik enkele jaren initiatietraining en competitietraining gegeven in Waarschoot.

Competitie: Ik heb een paar jaar competitie gespeeld bij Smash For Fun, in 2012 ben ik naar Eeklo getransfereerd om in de Liga-competitie te spelen.

Werk/studies: Ik ben afgestudeerd als leekracht Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen, en initiator badminton. Momenteel ben ik al tien jaar werkzaam in het UZ Gent als Medisch Secretaris, maar ik ben ook actief bezig met een cursus Massagetherapeut en Personal trainer.

Hobby’s: Naast frequent gamer, is badminton mijn grote passie. Ik ben erg geïnteresseerd in het menselijk bewegen en het trainen ervan en wil dit ook integreren in mijn eigen sport en trainingen. Alle sporten kunnen mij boeien en doe ik ook af en toe op recreatieve basis.

Persoonlijk woordje: Ik ben heel blij om terug actief deel uit te maken van deze warme club waar plezier en ontspanning voorop staan, maar waar er ook ruimte is om te groeien in niveau! Ik kijk vol spanning uit naar het nieuwe seizoen en hoop vooral zowel veel oude als nieuwe gezichten te zien.