Elke maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag kan er bij ons gespeeld worden en dit van september tot mei. In juni en augustus wordt er enkel gespeeld op maandag en donderdag. Het adres van de sporthal is Heihoekse Kerkwegel 11 – 9971 Lembeke. Je vindt parkeerplaats op de parking van de sporthal of aan de kerk.

Dag Uren Jeugd/Volwassenen
Maandag 20h-22h Volwassenen
Woensdag 19h-20h30 Jeugd: witte en groene groep
19h-20h30 Jeugd: rode en blauwe groep
Donderdag 19h30-22h30 Volwassenen
Vrijdag 20h-22h Volwassenen
Zaterdag 15h-16h30 Jeugd: witte en groene groep
16h30-18h30 Jeugd: rode en blauwe groep
19h-21h Competitie of clubactiviteiten

In juni en in de eerste helft van augustus kan er enkel op maandag en donderdag gespeeld worden. Je betaalt €2 per keer met een maximum van €6 voor de volledige maand. De sporthal beschikt over zes badmintonveldjes. Let wel, op thuiswedstrijden voor onze competitieploegen (vrijdag en zaterdag) zijn twee veldjes gereserveerd per competitieploeg. Het aantal beschikbare velden voor recreanten is dan hiervan afhankelijk. De data van de competitiewedstrijden zijn terug te vinden op de kalender, net zoals de algemene sluitingsdagen van de sporthal.

In de sporthal zijn er vier kleedkamers ter beschikking. Verder hebben we ook onze cafetaria ‘t Gaaperken waar barman Luc ons na de trainingen graag aan een drankje helpt tijdens de after-badminton. Het consumeren van eigen dranken in de cafetaria wordt niet toegelaten, maar een eigen hapje voorzien ter gelegenheid van een verjaardag, een nieuwe job of voor een andere reden tot feesten, mag wel.