Lid worden bij Smash for Fun?

Dat is meer dan alleen een pluimpje komen slaan!

Je komt terecht in een leuke club, waar je niet alleen aan je conditie kan werken, maar ook heel wat nieuwe mensen kan leren kennen. Er is voor badmintonspelers van elk niveau een plaats in onze club: van de onwennige beginner tot de gedreven competitiespeler en we mogen natuurlijk ook de fervente afterbadmintonners niet vergeten!

Je lidmaatschap bij Smash for Fun omvat niet enkel de badmintonterreinen en speelmomenten, de plastic shuttles, je verzekering en je lidmaatschap bij Badminton Vlaanderen en PBO. Maar ook een nieuwjaarsreceptie, quiz, initiatielessen, clubweekend, clubfeest en heel wat sfeervolle sportavonden!

Jeugd €95
Recreatief €85
Competitie €120

Gratis proberen

Wil je de sfeer even komen opsnuiven en eens proeven van de badmintonsport voor je lid wordt? Geen probleem! Je kan tot drie maal toe vrijblijvend komen proberen alvorens je aan te sluiten. Kom dus gerust eens langs op één van onze speelavonden! Ga op zoek naar iemand van het bestuur of een meewerkend lid dat aanwezig is en je graag wat extra uitleg geeft. Herken je ons niet meteen? Spreek dan een gewoonweg een van de spelers aan, ook zij zullen jou met plezier verder helpen!

Jeugd €95
Recreatief €85
Competitie €120

Hierboven vind je het inschrijvingsgeld voor een volledig speeljaar. Dit wordt automatisch verminderd naarmate we vorderen in het seizoen. Wil je graag weten hoeveel je moet betalen als je nu inschrijft? Ga snel naar het inschrijvingsformulier, daar vind je het bedrag onderaan!

Heb je nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

2 Thoughts on “Inschrijven”

 • Beste,

  ik ben op zoek naar een club waar ik zou mogen spelen. Ik heb 3 jaar badminton gespeeld, maar net verhuisd dus ik zoek een nieuwe club.
  Ik heb nog in mijn jeugdjaren bij smash for fun gespeeld ( tot 2009 ongeveer).
  Zou ik volgende week donderdag eens mogen langskomen en mee een pluimpje slaan?

  Groetjes,
  Kyrlyn

  • Hey Kyrlyn,

   Tuurlijk geen probleem! Altijd welkom, je springt maar eens binnen. Een bestuurslid zal je dan antwoorden geven op al je vragen 🙂
   Je kan vrijblijvend spelen, een racket en shuttles zijn steeds gratis ter beschikking.

   Gr,
   Mikal

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *