Smash for Fun wenst jullie graag een schitterend, spetterend en smashend 2018 met heel veel fun wensen!

Alle goede voornemens zijn uitgesproken, alle cava en fruitsap zijn op, de overschotjes van de kalkoen liggen in de frigo. Maar vooraleer we helemaal afgekickt zijn van hapjes en drankjes, zouden we je graag welkom heten op onze, jawel, nieuwjaarshappening!

Zoals beloofd organiseren we op zaterdag 27 januari een nieuwjaarshappening met de ondertussen gekende formule: jeneverbadminton en een kleine receptie. We starten de avond om 19u met jeneverbadminton (het gekende spelletje waarbij je, wanneer je het net raakt (en eventueel een punt maakt) even naast het veld gaat en een klein drankje drinkt). Voor de BOB’s, niet gevreesd, ook non-alcoholische drankjes zijn aanwezig! Vanaf 19u30 is iedereen welkom in de cafetaria voor een hapje en heel erg veel gebabbel 😉

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *